logo-Spyrou-petromata

Πέτρα Καρύστου, Μάρμαρα, Λατομεία

Καλέστε 22240 25640-1

7ο χλμ. Καρύστου - Χαλκίδας

Καλέστε στο 22240 25640-1 info@petromata.gr 7ο χλμ. Καρύστου - Χαλκίδας
Top

Προφίλ Σπύρου Αφοί Ο.Ε.

Profile image

Η ενασχόληση των αδερφών Σπύρου με τις λατομικές δραστηριότητες ξεκίνησε το 1987 σε έκταση που βρίσκεται στον Αγ. Δημήτριο Καρύστου. Αντικείμενο ήταν η εξόρυξη και κατεργασία σχιστόλιθων (πλάκες Καρύστου). Από το 1987 μέχρι σήμερα οι επιχειρήσεις εξελίσσονται δυναμικά τόσο στον τομέα της παραγωγικής ικανότητας όσο και στην ανάπτυξη του πελατολογίου.

Η φιλοσοφία μας

“Η γνωριμία είναι η αρχή, η διατήρησή της είναι πρόοδος και η συνεργασία είναι επιτυχία”.

Από το 2005 και μετά η εταιρεία ασχολείται και με την εξόρυξη και επεξεργασία μαρμάρου, και κυρίως ενός από τα καλύτερα της Ελλάδας, του γνωστού Τσιπολίνο (Cipollino).

Στην πελατεία των υφιστάμενων λατομικών επιχειρήσεων περιλαμβάνονται πολλές επιχειρήσεις από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Παραγωγή

Οι δυνατότητες παραγωγής των λατομείων μας είναι πολύ μεγάλες και μπορούμε να καλύψουμε με χαρακτηριστική ευκολία παραγγελίες σε μεγάλες ποσότητες. Η εξόρυξη και η επεξεργασία στα λατομεία μας δε σταματάει ποτέ (εκτός από τους χειμερινούς μήνες) δίνοντας τη δυνατότητα άμεσης παράδοσης.

Οι σχιστολιθικές πλάκες ανάλογα με την παραγγελία χωρίζονται σε χρώματα και σε πάχος που κυμαίνεται συνήθως από 1,5 έως 2,5cm και από 3 έως 5cm. Σε άλλες περιπτώσεις οι πλάκες μένουν σε ακανόνιστη μορφή ενώ σε άλλες κόβονται σε ορθογωνισμένες, συνήθως διαστάσεων πλάτους 7-30cm.χ ελεύθερου μήκους.

Η παραγωγή μας γίνεται βάσει προγράμματος που συνήθως καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μας. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγωγή προσαρμόζεται σε συγκεκριμένες παραγγελίες.

Στη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας εκτός από τις εγκαταστάσεις υπάρχει μία αλυσίδα μηχανημάτων για την κοπή της πέτρας Καρύστου και την επεξεργασία των μαρμάρων με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για τη σωστή χρήση και λειτουργία τους.

Διανομή

Οι τρόποι παράδοσης εξαρτώνται από τις ποσότητες παραγγελίας. Το λιμάνι της Καρύστου απέχει μόλις 9 χιλιόμετρα από τις εγκαταστάσεις μας, δίνοντας τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε πλοία όταν φυσικά πρόκειται για μεγάλες παραγγελίες.

Με δικά μας φορτηγά παραδίδουμε μικρότερες παραγγελίες ή όσες δε βολεύει το πλοίο. Ακόμα μικρότερες παραγγελίες μπορούν να προωθηθούν και μέσω πρακτορείων.

Έχουμε δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού μας ζητήσετε. Υπάρχουν και πολλοί πελάτες που προμηθεύονται τα προϊόντα μας απευθείας από το χώρο του λατομείου.

Όλες οι Πλάκες Καρύστου τοποθετούνται σε ευρωπαλέτες διαστάσεων 80x120cm οι οποίες χωράνε 30m2 πλάκες και ζυγίζουν περίπου 1500kg. Η συσκευασία γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προφυλάσσονται τα πετρώματα κατά τη μεταφορά. Οι παραδόσεις μας κυμαίνονται από 1 ημέρα έως 1 μήνα.

Διασφάλιση Ποιότητας

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρει πάντα υψηλές υπηρεσίες, άριστα προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα και η συνέπεια είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει. Για το λόγο αυτό, από το 2000 έχουμε εφαρμόσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για όλα μας τα προϊόντα.

Επίσης όλα μας τα προϊόντα φέρουν σήμανση CE η οποία πιστοποιεί ότι είναι κατάλληλα για τη χρήση που προορίζονται σύμφωνα με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία. Το πιστοποιητικό CE συνοδεύει πάντα όλες μας τις παραδόσεις.

CE - Προδιαγραφές

Εργαστηριακοί έλεγχοι Πέτρας Καρύστου

Εργαστηριακοί έλεγχοι Μάρμαρου Cipollino

Τελευταία προϊόντα
Πέτρα Καρύστου

Καφέ Πέτρα Καρύστου

Καφέ Πέτρα Καρύστου

ΠΑΧΟΣ 1,5-2,5cm or 3-5cm
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ακανονιστη – ορθογωνισμένη
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Tαράτσες, Δάπεδα, Περβάζια, Πόρτες, Σκάλες, Σοβατεπιά, Στέγες, Τοίχοι

Πράσινη Πέτρα Καρύστου

Πράσινη Πέτρα Καρύστου

ΠΑΧΟΣ 1,5-2,5cm or 3-5cm
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ακανονιστη – ορθογωνισμένη
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Tαράτσες, Δάπεδα, Περβάζια, Πόρτες, Σκάλες, Σοβατεπιά, Στέγες, Τοίχοι

Γκρι Πέτρα Καρύστου

Γκρι Πέτρα Καρύστου

ΠΑΧΟΣ 1,5-2,5cm or 3-5cm
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ακανονιστη – ορθογωνισμένη
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Tαράτσες, Δάπεδα, Περβάζια, Πόρτες, Σκάλες, Σοβατεπιά, Στέγες, Τοίχοι